Tort Cu Crema Ganache
Tort Cu Crema Ganache. Cream white chocolate ganache,crema ganache de ciocolata alba. 200 ml frișcă lichidă, 200 g ciocolată. Se folosesc in general cantitati egale de ciocolata si smantana, dar in functie. Insiropat cu sirop de zahar ars si rom. Ungeti tortul peste tot, cu crema pastrata (cea fara nuci) si apoi intindeti pasta de zahar.
Pentru crema ganache, am rupt ciocolata bucățele și am pus smântâna să se înfierbânte. Când a ajuns la punctul de fierbere, am oprit focul și am adăugat ciocolata bucățele. Separam ouale, mixam albusurile spuma si apoi adaugam alternativ cate putin zahar si cate putina, mixand in continuare. De fapt am doua astfel de tavi si au intrat cate doua in cuptor, de doua ori. Nu trebuie sa fie nici prea groasa dar nici prea subtire.
In paralel facem crema ganache.
400 ml frisca lichida (asta in cazul meu ca a fost tortuletul micut). 200 ml frișcă lichidă, 200 g ciocolată. Ungeti suprafata d elucru cu putin ulei si va ungeti si mainile, apoi cu grija, asezati pasta peste tort. Luam de pe foc si amestecam ca sa se topesca ciocolata. Gluten free coconut chocolate cake with cream cheese ganache filling and coconut whipped cream.
Ungeti suprafata d elucru cu putin ulei si va ungeti si mainile, apoi cu grija, asezati pasta peste tort. 6 oua, 6 lg apa, 12 lg zahar, 12 lg faina, 1 plic praf de copt. Preparam crema ganache cu ciocolata amaruie, este usor de preparat cu ingrediente bune si putin unt, vom folosi cantitati egale de frisca si ciocolata. Decor* 200 ciocolata cu 70 % cacao. Se adaugă ciocolata ruptă bucățele, se lasă ca 5 minute să stea în frișcă după care se amestecă cu telul sau spatula până se topește și omogenizează.
Folosim doua creme, una din ciocolata neagra, iar alta din ciocolata alba.
Crème brûlé (cremă arsă) este o cremă cu ouă, înrudită cu budinca și crema de zahăr ars. Nu trebuie sa fie nici prea groasa dar nici prea subtire. De fapt am doua astfel de tavi si au intrat cate doua in cuptor, de doua ori. Pe scurt un blat de cacao taiat in trei parti, umplut cu crema pufoasa de ciocolata si decorat cu ornamente de tort. 6 oua, 6 lg apa, 12 lg zahar, 12 lg faina, 1 plic praf de copt.
Se pregateste mai intai crema, pentru ca in timp ce ea se va raci, vom pregati blatul. Cremă pentru nivelarea tortului/крем для выравнивания торты. Preparam crema ganache cu ciocolata amaruie, este usor de preparat cu ingrediente bune si putin unt, vom folosi cantitati egale de frisca si ciocolata. Tort cu doua creme de ciocolata (ganache). Cream white chocolate ganache,crema ganache de ciocolata alba.
Este fina, cu gust intens de ciocolata si consistenta cremoasa.
Se adaugă ciocolata ruptă bucățele, se lasă ca 5 minute să stea în frișcă după care se amestecă cu telul sau spatula până se topește și omogenizează. Pentru acest tort cu crema ganache am folosit o tava cu diametrul de 18cm. Ungeti suprafata d elucru cu putin ulei si va ungeti si mainile, apoi cu grija, asezati pasta peste tort. Se separa albusurile de galbenusuri.albusurile se bat spuma cu 7 lg de zahar iar. Insiropam primul blat, adaugam jumatate din crema, apoi fructele confiate.

Posting Komentar untuk "Tort Cu Crema Ganache"