Pulpa De Porc Marinata
Pulpa De Porc Marinata
Trebuie neaparat sa incercati reteta aceasta de friptura. Vreau sa va prezint o combinatie interesanta, si anume pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Unt (margarina) cam cât un ou 2 cepe 2 morcovi de m?rime mijlocie t?ia?i rondele pu?in p?trunjel cimbru dafin 1 c??el de usturoi 1 pahar de o?et 3 1/2 pahare de ap? Este un produs consistent, potrivit fie pentru masa în familie, fie pentru o masă festivă. Adaugati pulpa in casoleta de marinare;
Mai întâi, vă prezint aromele: Freaca tot muschiuletul cu sare si condimente. Alaturi de fragezirea mecanica (batere sau intepare) sau saramura, de exemplu, marinata este una dintre metodele prin care carnea de porc capata o textura mai fina si un gust deosebit, in functie de ingredientele pe care le folosesti.
1 kg pulpă de porc, 100 ng unt, 4 cepe, 2 morcovi, un pahar de oţet, un pahar de vin alb, 2 căţei de usturoi, 2 linguri de făină, o legătură după vreo două minute, se stinge cu vin alb, un pahar de zeamă de carne şi un pahar şi jumătate de marinată.
Uleiul va păstra carnea suculentă, vinul (acidul din vin) va ataca fibra şi o va fragezi iar condimentele vor potenţa gustul. Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min. Freaca tot muschiuletul cu sare si condimente.
5 felii de pulpa de porc pentru marinata: 2 kg pulpa de porc, 1 ceasca smantana, a lingurita faina, sare. Pune în cuptorul cu microunde descoperite la 100% în timpul 3 minute.
Este un produs consistent, potrivit fie pentru masa in familie, fie pentru o masa festiva. Pentru marinata de porc, de preferat este sa folositi pulpa care trebuie aleasa cu 24 de ore inainte de prepararea efectiva a fripturii. Plicul cu condimente lichide se agita bine, apoi se toarna peste carne.
1 kg sarmale cu carne de porc traditii romanesti.
Reteta piept de porc cu anason, vin alb, ienibahar, seminte de fenicul. 1 kg piept porc marinat traditii romanesti. Alte alimente din categoria carne.
Uleiul va păstra carnea suculentă, vinul (acidul din vin) va ataca fibra şi o va fragezi iar condimentele vor potenţa gustul. Este un produs consistent, potrivit fie pentru masa în familie, fie pentru o masă festivă. 1 kg piept porc marinat traditii romanesti.
Lăsăm carnea la marinat, peste. Your email address will not be published. Se lasă 24 de ore la rece şi apoi se transferă, cu marinata, în tava de copt.
Azi am gatit pulpă de porc măritată cu șorici si cartofi țărănești dar și pâine de casă la cuptor.
Alte alimente din categoria carne. Pentru marinata de porc, de preferat este sa folositi pulpa care trebuie aleasa cu 24 de ore inainte de prepararea efectiva a fripturii. Your email address will not be published.
Posting Komentar untuk "Pulpa De Porc Marinata"