Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Sat Costi Galati

Case De Vanzare Sat Costi Galati

3 camere, 110 mp galati. Find the best offers for properties in galati.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Imobilul este in faza de constructie, fotografiile sunt cu. Casa are un regim de inaltime p+1+m situata in sat costi judetul galati, la 2 minute de metro, zona fiind in plina dezvoltare. » galati, galati, zona tudor vladimirescu.

Oferta Vila Sat Costi Galati Deluxe
vizitati articolul complet aici : https://deluxeimobiliare.ro/oferta/oferta-vila-sat-costigalati/
Satul alun,unic în lume cu drum,case si biserica din marmura. Apa gaze curent în fata porți. Contacteaza un agent imobiliar re/max!

Ideale pentru constructii case sau alte destinatii.

Explorează 45 anunțuri pentru terenuri de vanzare galati sat costi la cele mai bune prețuri. Vila propusa spre vanzare prin agentia imobiliara acasa este pozitionata foart. Loturi de teren cu suprafete de la 500 mp ( deschidere de 17 ml) pozitionate aproape de intrarea in sat costi.

Apa gaze curent în fata porți. Cauți o casa în sat costi? Exista si un beci amenajat in suprafata de aprox 20mp.

Vanzare Casa Mobilata Si Utilata Sat Costi Galati Id 32
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare-doromar.ro/casa-vila-3-camere-de-vanzare-galati-32.html
Vila sat costi galati mobilata liber imediat 115 000 eur homezz ro. Casa la rosu sat costi 120 de metri utili teren 500 de m deschidere 22 m. 3 camere, 110 mp galati.

Loturi de teren cu suprafete de la 500 mp ( deschidere de 17 ml) pozitionate aproape de intrarea in sat costi.

Vila sat costi galati mobilata liber imediat 115 000 eur homezz ro. Afla primul care sunt cele mai noi anunturi adaugate in categoria case de vanzare in costi. Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de către proprietar.

Case/vile de vanzare in costi, judetul galati, pe imobiliare.ro. Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de către proprietar. De vanzare casa pe strada domneasca suprafata casei construita la sol 384 mp.

Vanzare Casa In Jud Galati Sat Costi Teren 518 Mp Sup Utila 170 Mp Mobilata Utilata Anunturi Imobiliare Galati Costi
vizitati articolul complet aici : https://imobiliaregalatibraila.ro/2631-vanzare-casa-in-jud-galati-sat-costi-teren-518-mp-sup-utila-170-mp-mobilata-utilata/details.html
Vanzari de case si terenuri in sat costi galati tel. Aproape de g.cosbuc/ cimitirul eternitatea cartier: Ideale pentru constructii case sau alte destinatii.

Vila propusa spre vanzare prin agentia imobiliara acasa este pozitionata foart.

Constructia in suprafata totala de 145 mp are o amprenta la sol de 68 mp si este structurata astfel: Beneficii pentru clientii acestei oferte:1. Imobilul este in faza de constructie, fotografiile sunt cu.

Descriere casa vila va prezint spre vanzare o casa foarte frumoasa mobilata devenind astfel caminul dumneavoastra ideal case de vanzare galati sat costi. Tamplarie pvc cu geam termopan la exterior,izolatie facuta la tot exteriorul casei.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Sat Costi Galati"