Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Greva Cfr 22 Martie 2017

Greva Cfr 22 Martie 2017

Grevă la cfr pe 22 martie. Călătorii sunt rugaţi ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Nici în mureș trenurile nu circulă în această dimineață. O parte dintre angajaţii feroviari au declanşat miercuri dimineaţa un protest spontan, o serie de trenuri fiind oprite pe şapte regionale, mai puţin constanţa, a informat cfr sa. 45 de trenuri au intarzieri după greva de miercuri.

Grevă Spontană La Cfr Peste 100 De Trenuri Au Intarziat Ore Intregi
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/greva-spontana-la-cfr-2-692522
Poza e din data de 17 martie. O grevă spontană are loc în acest moment la cfr s.a. O parte dintre angajaţii feroviari au declanşat miercuri dimineaţa un protest spontan, o serie de trenuri fiind oprite pe şapte regionale, mai puţin constanţa, a informat cfr sa.

22 martie 2017 vladimir tudosă.

Angajatii feroviari au declansat un protest spontan, o serie de trenuri fiind oprite pe sapte regionale. Grevă la cfr pe 22 martie circulația trenurilor este afectată. Cele mai importante stiri stiri bogdan bolojan | 22 martie 2017 / 09:58.

Reprezentantul serviciului mișcare din cadrul cfr mureș, aurelian rus, a declarat pentru rtm ca niciun tren începând cu ora 7,30 nu tranzitează tirgu mureșul, iar pană la ora 15,00 vor fi anulate 12 curse! Nici în mureș trenurile nu circulă în această dimineață. În aceste condiții, 20 de trenuri care circulă pe raza regionalei cfr timişoara.

Tren
vizitati articolul complet aici : https://www.avocatnet.ro/t1450/tren.html
22 martie 201722 martie 2017 cfr, greva. O parte dintre angajaţii feroviari au declanşat miercuri dimineaţa un protest spontan, o serie de trenuri fiind oprite pe şapte regionale, mai puţin constanţa, a informat cfr sa. Update a fost reluată circulația trenurilor zeci de călători.

Potrivit reprezentanţilor cfr, trenurile care au fost oprite în staţiile de formare vor fi reprogramate pentru reînscrierea în circulaţie, iar cele care au staţionat în gările de pe traseu îşi vor continua parcursul până la destinaţiile finale.

Nici în mureș trenurile nu circulă în această dimineață. O parte dintre angajatii cfr infrastructura au declansat un protest spontan miercuri dimineata, incepand cu ora 7:00, graficul de circulatie al trenurilor fiind afectat greva la cfr (miercuri, 22 martie 2017, 8:30). Posted on 22 martie 2017.

În aceste condiții, 20 de trenuri care circulă pe raza regionalei cfr timişoara. 13 garituri sunt oprite la gara de. Posted on 22 martie 2017.

Video Protest Spontan La Cfr Stiri Tvr Ro Site Ul De Stiri Al Tvr
vizitati articolul complet aici : http://stiri.tvr.ro/proteste-spontane-la-cfr--dupa-ce-azi-noapte-a-expirat-contractul-colectiv-de-munca--circulatia-trenurilor-este-afectata_815727_video.html
Doar că la cfr informatia a ajuns mai greu, au început să protesteze abia zilele asta. Nici în mureș trenurile nu circulă în această dimineață. Reprezentantul serviciului mișcare din cadrul cfr mureș, aurelian rus, a declarat pentru rtm ca niciun tren începând cu ora 7,30 nu tranzitează tirgu mureșul, iar pană la ora 15,00 vor fi anulate 12 curse!

Alexandru dobre / mediafax foto.

Călătorii sunt rugaţi ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite. Persoane asteapta in gara de nord din capitala, marti, 22 martie 2017. 13 garituri sunt oprite la gara de.

Posting Komentar untuk "Greva Cfr 22 Martie 2017"